Ίτανος Tours

Σητεία
 

​Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε βιώσει ότι πολλοί τουρίστες επισκέπτονται το όμορφο νησί της Κρήτης , χωρίς στην πραγματικότητα να δουν ή βιώσουν τις μοναδικές ομορφιές της Κρήτης . Θα θέλαμε να σας δείξει την πραγματική Κρήτη , το έξτρα παρθένο Κρήτης με τους ανθρώπους , τις παραδόσεις και τα έθιμα της, που έχουν τις ρίζες τους στα βάθη των αιώνων και θα το μοιραστεί μαζί τους .

Οι θέσεις που « πρέπει κάποιος να δει » και να σας δείξει ότι υπάρχουν ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα , δυνατότητες οι οποίες δεν επηρεάζονται από τον μαζικό τουρισμό ! Αλλά ο κύριος στόχος μας θα μπορούσε πιθανότατα να είναι, να προσπαθήσουμε και να σας δείξουμε πώς να απολαύσετε και την εμπειρία και τη χαρακτηριστική κρητική ατμόσφαιρα .

Είμαστε μια οικογένεια που ζει στην Κρήτη εδώ και πολλές γενιές , για πάντα; Είμαστε οι " ιθαγενείς " . Αφού εργάστηκε στον τομέα του τουρισμού εδώ και πολλά χρόνια , και έχουν τους τουρίστες σε όλο τον κόσμο , θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την Κρήτη με ένα μοναδικό τρόπο .

Μέχρι την άφιξη στο νησί θα έχετε τους φίλους σας να περιμένουν . Ελάτε να περπατήσετε στα βουνά μαζί μας , δείτε πως συλλέγουν τα άγρια ​​μπαχαρικά , κάνουν το κρασί και το τυρί , συλλέγουν ελιές και να κάνουν το ελαιόλαδο και μαγειρέψτε σε ξύλο , κάντε καγιάκ την ακτογραμμή και κρυφτείτε σε μικρούς κολπίσκους και σπηλιές , ή να αφήσετε να σας οδηγούν τα κύματα πλέουν στην ανοικτή πλευρά της θάλασσας από την πλευρά με τα κρητικά δελφίνια . Φάτε, πιείτε , και να χορέψετε μαζί μας . Ακούστε τις τοπικές ιστορίες και λένε τις δικές σας . Να γίνεται μέρος ενός διαφορετικού κόσμου .

Πληροφορίες

Διεύθυνση

Κ. Καραμανλή 4, 72300, Σητεία

Τηλέφωνο

2843022900
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα .
 
 
 
137
Σημειωματάριο Ταξιδιού
 
Χρησιμοποιώντας το σύμβολο Add points of interest , μπορείτε να κρατήσετε στο σημειωματάριο σημεία ενδιαφέροντος και μέρη που θα θέλατε να επισκεφτείτε όταν έρθετε στο νησί μας. Τον κατάλογο των σημείων μπορείτε να τον έχετε στο κινητό σας μέσω της εφαρμογής που διαθέτουμε για εσάς.
 

 Content Editor